r2r, mogę wypozyczyć taki atrybut :wink:
jakie wybrać słuchawki
Zwiń
X
-
jakie wybrać słuchawki
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
jakie wybrać słuchawki
Mam problem, bowiem zupełnie nie znam się na doborze słuchawek a muszę przygotować córce (8 lat) prezent na gwiazdkę. W liście do Mikołaja wymieniła słuchawki, ale nie takie douszne, ale nauszne. Co więcej, zalecane jest aby były koloru fioletowego.
Na allegro znalazłem coś takiego:
wiem, że nie są to słuchawki wysokich lotów (nie za tę cenę), ale zupełnie nie wiem czym mam kierować sie przy doborze słuchawekIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
wg mnie kieruj się przede wszystkim wytrzymałością takich słuchawek
ja bym brał te z pierwszego linka :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
przemysl kwestie słuchawek - ja po 15 latach w pracy z tym gownem na uchu zauważalnie gluchne.
ale jak już musisz to nie zapominaj ze dla 8 latki nie liczy się zakres hz które te słuchawki podadza, ale kolor i wykonanie.
zresztą po 2 tygodniach zapomni o tych słuchawkach i będą się kurzyc.
dla mnie tez te z 1 linka.
Komentarz
-
-
Ja miesiąc temu kupiłem w sklepie w Wawie na Solcu za 70plenów takie [iprzykładowa aukcja fajnie grają ogólnie polecam
ups dopiero po napisaniu posta doczytałem , że dla dziecka ops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LuckymenJa miesiąc temu kupiłem w sklepie w Wawie na Solcu za 70plenów takie [iprzykładowa aukcja fajnie grają ogólnie polecam
ups dopiero po napisaniu posta doczytałem , że dla dziecka ops:Zamieszczone przez aro_40Co więcej, zalecane jest aby były koloru fioletowego.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
aro_40, pewnie powtorze co njeco, ale mysle ze powinienes sie kierowac przede wszystkim wygladem, gwarancja i serwisem. Bo parametry w tym wieku pewnie nie graja roli, no chyba, ze cora jest ostro nakrecona na muzyke.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Dzięki za podpowiedzi zdaję sobie sprawę, że dla dziecka najważniejszy jest wygląd i oby działały, a cała reszta... przyjdzie z wiekiem
Co do trwałości, to nie oczekuje od słuchawek za mniej niż 50 zeta wiecznego działania, ale dzięki za zwrócenie uwagi na serwisIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz